Nu börjar bytet till ny kommunikationsoperatör!

Äntligen kan vi sätta igång förberedelserna på allvar! Vi har fått de boxar som behövs. Våra områdesansvariga kommer inom kort att få dem till sig. De kommer sedan att se till att du får dina boxar i god tid innan Bredbandsgruppen kommer och installerar.

Mer information om när det är dags hittar du här!

Bredbandsgruppen är det företag som kommer att ringa upp dig för att bestämma en tid installationen. Om du vet att du inte kommer att kunna vara hemma (om du är bortrest, äger ett sommarhus etc) så är det nödvändigt att du ser till att Bredbandsgruppen kan få tillträde till din fastighet. Prata med en granne eller någon annan du litar på som kan vara där i ditt ställe.

Du kommer att bli kontaktad av Bredbandsgruppen efter årsskiftet och installationen hos dig kommer att göras innan januari månads utgång.