Nu är det på gång!

Viktig information några stycken ned! Läs den!

Nu är arbetet med att få igång vårt nya fibernät i full fart! Bredbandsgruppen arbetar så fort de orkar med att installera fiberomvandlare hos alla våra medlemmar. Fiberomvandlaren gör om ljussignalerna i fibern till elektriska signaler som kan skickas via vanlig kabel inne i din fastighet. Bredbandsgruppen klarar av att hantera cirka 30 monteringar om dagen om det inte krånglar, så du kommer i det allra närmaste bli uppringd av dem för att bestämma tid för montering.

Om du inte har tillfälle att vara närvarande själv när de kan komma så är det bra om du kan avtala med någon granne eller släkting som kan släppa in teknikern. Ju mindre transporter fram och tillbaka desto fortare blir monteringarna klara!

Har som har valt gruppavtalet: Du har väl kontaktat Telia för att aktivera din anslutning? Om inte är det hög tid nu! Telia har en hemsida för detta, men enklast är nog att ringa till Telias kundtjänst på 90 200. Du skall tala om att du vill aktivera en gruppanslutning. .
Lathund 

Viktig tilläggsinfo:
I går fick vi information från Telia om att du måste aktivera din anslutning fem dagar innan Bredbandsgruppen monterar din fiberomvandlare. Det som kan hända är att du får ett avbrott i din leverans av tjänsterna från Telia. Denna information hade vi inte tidigare, vi ber om ursäkt för det eventuella besvär du kan råka ut för. Om du inte redan gjort det: Aktivera din anslutning nu! Antingen via Telias hemsida eller via Telia kundtjänst på 90 200.

Läs gärna de föregående texterna som behandlar konsten att aktivera sin anslutning. Du hittar dem här nedan!