månadsarkiv: mars 2015

Våra nya faktureringsrutiner.

Det har varit en del problem för oss att gå över till ”Fiber ekonomis” faktureringsprogram. Så fakturan förfaller samtidigt som den kommer,  vi ber våra medlemmar att ha lite överseende med detta och även att betala så fort som möjligt.

Du som har E-faktura kan behöva lägga till ”Fiberekonomi Sverige AB” på din internetbank. Där du i så fall först går till ”betala” där klickar du vidare till ”E-faktura” klicka vidare  på ”anmäl E-faktura” du klickar vidare på ”fyll i företag” och där fyller du i Fiberekonomi, klicka nu på Fiberekonomi Sverige AB, och därefter anmäl. Det kommer upp att du skall fylla i ditt personnummer och på nästa rad Örsås Revesjö fiberförening.

mvh.

Styrelsen

Faktureringsalternativ.

Här kommer lite förklaringar till våra olika faktureringsalternativ. Hoppas att detta underlättar och förklarar en del av era frågor.

  1. E-faktura. Då kommer fakturan direkt till din internetbank där kan du läsa den och godkänna den för betalning. För att detta skall fungera så går du in på din internet- bank och ser om du har tjänsten att ta emot E-fakturor annars får du be din bank att öppna upp den tjänsten. Därefter meddelar du oss att du vill betala via E-faktura tillsammans med ditt personnummer samt vilken bank du använder.
  2. Om man vill betala via autogiro så måste du lägga till oss på din internetbank. Det går till så att du söker upp tjänsten autogiro och söker reda på vår förening. Du hittar oss om du skriver Örsås. Om du inte har internetbank så kan vi skicka en blankett till dig som du fyller i och skickar tillbaks,  sen sköter vi resten.
  3. Brevfaktura, detta alternativ kostar 39:- i faktureringsavgift.

mvh.  Styrelsen