Nu är stämman avklarad!

I år blev vår stämma väldigt annorlunda! Vi behandlade alla vanliga stämmoärenden som stadgarna påbjuder.

I vanliga fall träffas vi alla som vill och sköter om omröstningar och umgås lite grann över en kopp kaffe och en bit kaka.

Inte i år. Viruseländet har begränsat vår vardag och vårt föreningsliv. Du som medlem var representerad av ett begränsat antal ombud. Det innebar att vi aldrig haft en stämma med så få personer närvarande. Det gick bra i alla fall!

Nu kommer vår sekreterare att skriva ett protokoll från stämman. När det är klart så skall det justeras (kollas så att det som står i protokollet stämmer med vad som är beslutat).

När det är klart kommer du att kunna beställa en kopia av stämmoprotokollet. Vi skickar det till dig via e-post. Allt du behöver göra är att skicka oss en begäran om det. Det gör du enklast via vårt kontaktformulär.