…att hitta på Örsås/Revesjö Fiberförenings hemsida?

Denna sida är fylld av information som kan hjälpa dig att hitta den information du vill ha tag på. Mycket kan upplevas som självklart, men minns då att om du inte kan är det inte självklart! Då är det bara svårt. Vi vill göra det enklare för alla!

Markör: Den lilla pilen som far omkring på skärmen när du flyttar på musen, eller när du låter pekfingret glida på pekplattan.

Klicka: Att trycka på den vänstra mustangenten en gång, när du har placerat markören på det du vill klicka på.

Dubbelklicka: Att trycka på den vänstra mustangenten två gånger i snabb följd, när du har placerat markören på det du vill dubbelklicka på.

Länk: Ett ord eller mening i avvikande färg som när du klickar på den/dem leder dig vidare till ett ny sida eller nytt innehåll. Länken kan också ha formen av en knapp eller en bild. På Örsås/Revesjö Fiberförenings hemsida får en länk ett understreck och en avvikande färg när du placerar markören på den.

Vår ambition är att alla dokument på föreningens webbplats skall vara åtkomliga i ett och samma format. Det heter PDF-format, och din dator behöver vara förberedd för att kunna läsa det.

De flesta datorer är förberedda från början, men har du bekymmer med att komma åt dokumenten hittar du hjälp med detta hos Adobe Reader.

Var uppmärksam att det finns ett förvalt erbjudande på Adobe Reader-sidan. Det handlar om ett anti-virusprogram. Kom i håg att kryssa ur rutan om du redan har anti-virus, eller av annan anledning inte vill använda erbjudandet.

Har du något att fråga om? Använd gärna vår sida för kontakter och ställ frågan där. Det är tre rutor att fylla i om dig och en ruta som du skall använda för din fråga. Avsluta med att klicka på knappen SÄND. Du kommer till kontaktsidan genom att klicka på ordet Kontaktsida.