…att bli medlem

Formellt är det Örsås/Revesjö Fiberförening som äger och driver fibernätverket. För att ta del av de funktioner som fibernätverket kan leverera behövs ett
medlemskap i ÖRFF (Örsås/Revesjö Fiberförening).

För att få hjulen att fungera i föreningen får varje fastighet betala en medlemsavgift, i dagsläget 100:- årligen.

Det kostar också 100:- i inträdesavgift.

Du betalar alltså 200:- första året och 100:-/år de följande åren för att vara medlem. Medlemskapet i sig ställer inga krav på att du senare skall ansluta dig till fibernätverket, det ger dig möjligheten att göra det.

Nu har vi kommit så långt att vårt fibernät är färdigprojekterat och klart. Du kan fortfarande bli medlem i föreningen för att i framtiden kunna koppla på dig på vårt nät.  När antalet intresserade i ditt område blivit tillräckligt stort kanske det yppar sig tillfälle att utöka nätet, och du kan få möjlighet att koppla upp dig.

Vill du vara med? Börja med att ta kontakt med styrelsen. Enklast är att skicka in en ansökan om att bli medlem. Vi svarar på den så fort vi kan!

Har du frågor om att bli medlem? Välkommen att skicka ett mail till oss, via vår kontaktsida! På kontaktsidan hittar du också telefonnumret till vår automatiska telefonsvarare.