…att starta upp en vilande anslutning?

Om du inte är medlem utan köpt fastighet med vilande fiberanslutning, behöver du först bli medlem i Örsås/Revesjö Fiberförening.

Du behöver försäkra dig om att du i samband med köpet fyllt i ett överlåtelseavtal.
En del fastigheter behöver också ett markavtal.

Du behöver fylla i ett tjänsteavtal i två exemplar. Det är ett avtal om vad som levereras via din fiberkabel. Avtalet ger dig internet och telefoni.

Skicka avtalen till Örsås/Revesjö Fiberförening. Du får tillbaka ett undertecknat avtal av oss!

Avgift för tjänster är beslutad till 310 kr för bredbandsanslutning och IP-telefoni.
Priset inkluderar den serviceavgift om 78 kr som ÖRFF tar ut för administration, drift och underhåll av nätet. Priset är per månad, inklusive moms.

Månadsavgifter kommer att faktureras från föreningen. Du kan välja flera olika alternativ hur du vill bli fakturerad.

Man kan få fakturan som E-faktura,  Autogiro, eller pappersfaktura. Om ni väljer pappersfaktura tillkommer en faktureringsavgift på 39:-/faktura. Övriga alternativ är avgiftsfria. (En blankett för val av faktureringsalternativ är på väg.)

När tjänsteavtalet har kommit tillbaka till oss så meddelar vi Netatonce att ni vill gå från vilande till aktiva och Netatonce skickar då utrustning (Gateway, även kallad mediabox)  till er.  Netatonce fakturerar er direkt för utrustningen.

För närvarande kostar det 2500:- att ansluta sig. Då är nödvändig aktiv utrustning (det vill säga en Gateway, i dagligt tal också kallad router) inkluderad för att ansluta till Internet och IP-telefoni.

Se till att dessa avtal är undertecknade och inskickade till:

Örsås Revesjö Fiberförening, C/O Ove Nyberg, Örsås Holm Humlebo, 512 94 Svenljunga

Om du vill ha tillgång till TV-utbudet kontaktar du Sappa, vår TV-leverantör, och beställer det du vill ha. Deras grundpaket heter Sappa Alltid och innehåller ett grundläggande utbud. Du behöver också en TV-box. Det minsta som går att beställa är grundpaketet plus anslutning. Det kostar 1495:- plus 49:- per månad.