…med TV-Boxen

I bland kan vår TV-box hänga sig. Du märker det genom att bilden ‘fryser’, och att det inte går att byta kanal. Du avhjälper det akut genom att bryta strömmen till TV-boxen, låta den stå still i några sekunder. Sedan återansluter du strömmen och väntar i ett par minuter. Då startar din TV-box om sig och laddar ner ny kanallista.
Om du upplever samma problem allt oftare har Sappa tipsat om följande:
Det kan bero på att boxen är ‘överladdad’. Du avhjälper det med att gå in I TV-boxens menysystem, knappen MENY på boxens fjärrkontroll,det är knappen längst till vänster, nummer sex nedifrån på kontrollen. Du väljer alternativet Systeminställningar med hjälp av piltangenterna på kontrollen. Under Systeminställningar väljer du Återställ till fabriksinställningar. (Standardkod för låsmenyn är: 1111)
När du accepterat att du vill fabriksåterställa boxen kommer den göra sin återställning, starta om sig och ladda ned ny kanallista.
Hjälper inte detta så ring till vår TV-leverantör. De heter Sappa och har telefonnummer 0774-444 744. De har öppet mellan 8 till 22, alla dagar, hela året.
De har en webbplats också.
Sappa.se