Aktivera anslutning

För att kunna få tillgång till ditt internet, TV och telefoni genom gruppavtalet behöver du aktivera ditt abonnemang. Det kan du göra redan nu. Det görs enklast genom att ringa Telias kundtjänst, 90 200. Det kan också göras via en sida på Telia.se

Aktiveringssida hos Telia

Bläddra dig ned på sidan tills du ser ett formulär för din adress. Fyll din adress, det är viktigt att det blir korrekt. Tryck på BESTÄLL-knappen. Då skall du få följande meddelande:

När du tryckt på TILL AKTIVERA-knappen kommer du till sidan för att aktivera. Det finns dels en knapp och dels en länk att klicka på. Det spelar ingen roll vilken du väljer, när du har gjort det är du aktiverad!

När du aktiverat din anslutning kommer du att få några SMS och/eller e-postmeddelanden med koder som du behöver för att få tillgång till det standardutbud av kanaler vi får med gruppanslutningen. Släng inte bort dessa mail och/eller SMS!

Du som hyresgäst och har din fiberanslutning via din hyresvärd: Det är du som behöver aktivera anslutningen. Följ anvisningarna här ovan.

Ny kommunikationsoperatör